Izveštaji sa powerlifting okupljanja, rezultati takmičenja, HC treninzi sa istaknutim powerlifter-ima.

XXII Gala Kup u Čučnju, Bench Press-u, Mrtvom Dizanju i Powerlifting-u

0

UJEDINjENI SRPSKI PAUERLIFTING SAVEZ Član GPC od 2012 godine POZIVA Na XXII Gala kup (otvoreno prvenstvo) u Čučnju, Bench Pressu, Mrtvom Dizanju i Powerliftingu 16.12.2017. godine po GPC pravilima RAW I EQ

 

Mesto takmičenja: Niš, Osnovna škola Miroslav Antić, velika hala;

Datum: 16. decembar 2017. godine,

Merenje takmičara: 8,00 – 10,00 časova

Početak takmičenja: 11,00 časova

Koatizacija po takmičaru: 10 evra u dinarskoj protivrednosti za jedan nastup a za drugi nastup još 5 evra u dinarskoj protivrednosti.

Tehnički organizator: Klub dizača tegova “Legionari, pod pokroviteljstvom Ujedinjenog srpskog pauerlifting saveza.

 

    Ovo su kvalifikacije u čučnju, bench pressu, mrtvom dizanju i powerliftingu za takmičare koji će predstavljati reprezentaciju Srbije Ujedinjenog srpskog pauerlifting saveza, radi učešća na Balkanskom prvenstvu 2018 godine. Samo po jedan takmičar iz kategorije biće kvalifikovan za reprezentaciju.

 

Obaveštavamo vas da je na takmičenju obavezan dizački triko.

 

  • Svi takmičari su dužni da se prijave putem elektronske prijave koja se nalazi na zvaničnom sajtu saveza u desnom gornjem kvadratiću u uglu na sledećem linku  http://u-spf.com/prijava-gpc-2/ (PRIJAVA GPC) tu treba da unesu  sve tražene podatke kako nebi bilo gužve na merenju a takmičenje počelo u zakazanom terminu. Krajnji rok za digitalnu prijavu je 11-ti decembar 2017 godine. Takmičari koji se ne prijave na vreme mogu to učiniti na samom takmičenju ali se tada plaća kazna na samom merenju, zbog nepoštovanja prijave u iznosu od 5 evra u dinarskoj protiv vrednosti.

 

Takmičenje će se održati po GPC pravilima u čučnju, bench pressu, mrtvom dizanju i pauerliftingu RAW i EQ. Posebno će se rangirati takmičari koji učestvuju bez opreme od takmičara koji učestvuju sa opremom

 

   OVO JE OTVORENI MEĐUNARODNI KUP I NA TAKMIČENJU MOGU UČESTVOVATI STRANI TAKMIČARI A NJIHOVI REZULTATI ZAJEDNO ĆE SE RAČUNATI I BODOVATI SA TAKMIČARIMA IZ SRBIJE.

Takmičari i takmičarke sa sobom treba da imaju dve slike i izvod iz matične knjige rođenih (rodni list – važi samo za takmičare iz Srbije) koje će priložiti na merenju radi dobijanja takmičarske knjižice osim onih koji su već to uradili na prethodnim prvenstvima i overeni lekarski pregled ne stariji od šest meseci. Bez takmičarske knjižice niko neće moći da nastupi na državnom prvenstvu kao i na ostalim prvenstvima u zemlji u buduće.

Takmičari će svojim potpisom overiti učešće na sopstveni rizik, dok su sva maloletna lica dužna da sa sobom ponesu saglasnost roditelja ili staraoca. Takmičari koji su već priložili gore navedenu dokumentaciju moći će da na ovom prvenstvu preuzmu takmičarske knjižice, čija je cena 500 dinara po komadu. Za sve dodatne informacije vezane za rezervaciju smeštaja i prijavu takmičara možete se obratiti savezu ili organizatoru ili pogledati na zvaničnom sajtu saveza www.u-spf.com.

Ostavite vaš komentar