Izveštaji sa powerlifting okupljanja, rezultati takmičenja, HC treninzi sa istaknutim powerlifter-ima.

VI Kimit Kup u Bench press-u, Bela Palanka

0

USPS POZIVA NA ŠESTI KIMIT KUP U BELOJ PALANCI 02.12.2017. GODINE u BENCH PRESS-u RAW i EQ.

Mesto takmičenja: Bela Palanka, Sportska hala Banjica

Datum: 02.12.2017. godine, Bela Palanka

Merenje takmičara: od 8,00-10,00 sati

Početak takmičenja: 11,00 časova

Kotizacija: 10 evra u dinarskoj protivrednosti za jedan nastup a za drugi nastup još 5 evra u dinarskoj protivrednosti.

Tehnički organizator: PLK „KIMIT“ Bela Palanka, pod pokroviteljstvom Ujedinjenog srpskog pauerlifting saveza.

 

        NA TAKMIČENJU ĆE SE KORISTITI, PROFESIONALNA KLUPA I BAŽDARENI TEGOVI. BIĆE OBEZBEĐEN  UŽIVO PRENOS PUTEM INTERNETA – LIVE STREAM NA ZVANIČNOM SAJTU SAVEZA.

 

       Ovo su kvalifikacije u powerliftingu za takmičare koji će predstavljati reprezentaciju Srbije Ujedinjenog srpskog pauerlifting saveza, radi učešća na Balkanskom prvenstvu 2018 godine. Samo po jedan takmičar iz kategorije biće kvalifikovan za reprezentaciju.

 

Obaveštavamo vas da je na takmičenju obavezan dizački triko.

 

  • Svi takmičari su dužni da se prijave putem elektronske prijave koja se nalazi na zvaničnom sajtu saveza u desnom gornjem kvadratiću u uglu na sledećem linku  http://u-spf.com/prijava-gpc-2/ (PRIJAVA GPC) tu treba da unesu  sve tražene podatke kako nebi bilo gužve na merenju a takmičenje počelo u zakazanom terminu. Krajnji rok za digitalnu prijavu je 27. novembar 2017 godine. Takmičari koji se ne prijave na vreme mogu to učiniti na samom takmičenju ali se tada plaća kazna na samom merenju, zbog nepoštovanja prijave u iznosu od 5 evra u dinarskoj protiv vrednosti.

      OVO JE OTVORENI MEĐUNARODNI KUP I NA TAKMIČENJU MOGU UČESTVOVATI STRANI TAKMIČARI A NJIHOVI REZULTATI ZAJEDNO ĆE SE RAČUNATI I BODOVATI SA TAKMIČARIMA IZ SRBIJE.

    Takmičari i takmičarke sa sobom treba da imaju dve slike i izvod iz matične knjige rođenih (rodni list – važi samo za takmičare iz Srbije) koje će priložiti na merenju radi dobijanja takmičarske knjižice osim onih koji su već to uradili na prethodnim prvenstvima i overeni lekarski pregled ne stariji od šest meseci. Bez takmičarske knjižice niko neće moći da nastupi na državnom prvenstvu kao i na ostalim prvenstvima u zemlji u buduće.

    Takmičari će svojim potpisom overiti učešće na sopstveni rizik, dok su sva maloletna lica dužna da sa sobom ponesu saglasnost roditelja ili staraoca. Takmičari koji su već priložili gore navedenu dokumentaciju moći će da na ovom prvenstvu preuzmu takmičarske knjižice, čija je cena 500 dinara po komadu. Za sve dodatne informacije vezane za rezervaciju smeštaja i prijavu takmičara možete se obratiti savezu ili organizatoru ili pogledati na zvaničnom sajtu saveza www.u-spf.com.

Ostavite vaš komentar