Izveštaji sa powerlifting okupljanja, rezultati takmičenja, HC treninzi sa istaknutim powerlifter-ima.

VI Državno prvenstvo u Powerliftingu (GPC) Raw&Eq, Vladičin Han

0

USPS organizuje VI Državno prvenstvo u Powerliftingu 14.10.2017. godine u Vladičinom Hanu po GPC pravilima RAW I EQ


Mesto takmičenja: 
Vladičin Han, Sportska hala;
Datum: 14. oktobar 2017. godine,
Merenje takmičara: 8,00 – 10,00 časova
Početak takmičenja: 11,00 časova
Kotizacija po takmičaru: 10 evra u dinarskoj protivrednosti za jedan nastup a za drugi nastup još 5 evra u dinarskoj protivrednosti.
Tehnički organizator: KDT „Morava“ Vladičin Han, pod pokroviteljstvom Ujedinjenog srpskog powerlifting saveza.

 

    Ovo su kvalifikacije u powerliftingu za takmičare koji će predstavljati reprezentaciju Srbije Ujedinjenog srpskog pauerlifting saveza, radi učešća na Balkanskom prvenstvu 2018 godine. Samo po jedan takmičar iz kategorije biće kvalifikovan za reprezentaciju.

 

Obaveštavamo vas da je na takmičenju obavezan dizački triko.

 

  • Svi takmičari su dužni da se prijave putem elektronske prijave koja se nalazi na zvaničnom sajtu saveza na sledećem linku  http://u-spf.com/prijava-gpc-2/ (PRIJAVA GPC) tu treba da unesu  sve tražene podatke kako ne bi bilo gužve na merenju a takmičenje počelo u zakazanom terminu. Krajnji rok za digitalnu prijavu je 9. oktobar 2017 godine. Takmičari koji se ne prijave na vreme mogu to učiniti na samom takmičenju ali se tada plaća kazna na samom merenju, zbog nepoštovanja prijave u iznosu od 5 evra u dinarskoj protivvrednosti.

 

Takmičenje će se održati po GPC pravilima u powerliftingu RAW i EQ. Posebno će se rangirati takmičari koji učestvuju bez opreme od takmičara koji učestvuju sa opremom.

 

Ostavite vaš komentar