Izveštaji sa powerlifting okupljanja, rezultati takmičenja, HC treninzi sa istaknutim powerlifter-ima.

III Stena kup

0

KSS  “STENA” iz Bačkog Petrovca organizuje III Stena kup po  WUAP pravilima RAW (dozvoljene bandaže za kolena) – 5 takmičenja u jednom danu: čučanj; benč; push-pull; mrtvo dizanje; trijatlon(čučanj, benč, mrtvo d.);  moguća i 6. disciplina benč pres EQ.

Datum takmičenja: 12.12.2015
Mesto takmičenja: Sportska hala “OŠ Jan Čajak” , Bački Petrovac.
Merenje: 11.12. merenje od 17h do 20h; 12.12. merenje od 08:30h do 10 h.
Početak takmičenja:  11h
Kotizacija: za jedno takmičenje iznosi 1200 din a za svako naredno je 600 din.
Tehnički organizator: KSS “Stena” , Bački Petrovac

 

Potrebno je da svaki takmičar ima lekarski pregled ne stariji od 6 meseci, takmičari koji nemaju lekarski pregled tj. uverenje, svojim potpisom će garantovati za svoje učešće.

Svaki klub je dužan da dostavi organizatoru takmičenja spisak takmičara i takmičarki ( ime, prezime, kategorija, datum rođenja i za koje takmičenje nastupa ) najkasnije do 8.12.2015. god. Na telefon 0649455675 ili na mail adresu : pauliny.jan@gmail.com takmičari koji se ne prijave mogu se takmičiti i prijaviti na dan takmičenja ali platiće više kotizaciju za 600din po svakom takmičenju.

Takmičenje se održava za tinejdžere, juniore, seniore, veterane i za tinejdžerke, juniorke, seniorke, veteranke. Za prva tri mesta u kategoriji obezbeđene su medalje i diplome. Za relativno najbolje sportiste biće obezbeđeni pehari i pehari za najbolje ekipe.

Ostavite vaš komentar