Izveštaji sa powerlifting okupljanja, rezultati takmičenja, HC treninzi sa istaknutim powerlifter-ima.

II Stena kup (Powerlifting, Push&pull, Bench press, Squat, Deadlift) RAW, WUAP

0
Datum takmičenja: 27.12.2014
Mesto takmičenja: Bački Petrovac,  sportska hala osnovne škole “Jan Čajak”
Merenje: 26.12.  16-20h i 27.12. 8h30min–10h
Početak takmičenja:  11h
Tehnički organizator:  “STENA” , Bački Petrovac
Kotizacija: Za jednu disciplinu iznosi 1000din,  a za svaku narednu još 500din.

Klub sportova snage “Stena” iz Bačkog Petrovca organizuje RAW takmičenje (bez opreme) u Powerlifting-u, Push&Pull-u, Bench press-u, Čučnju i Mrtvom dizanju (ukupno 5 disciplina), po WUAP pravilima, dozvoljene su bandaže za kolena i zglob šake.

Potrebno je da svaki takmičar ima lekarski pregled ne stariji od 6 meseci, takmičari koji nemaju lekarski pregled tj. uverenje, svojim potpisom će garantovati za svoje učešće.Svaki klub je dužan da dostavi organizatoru takmičenja spisak takmičara i takmičarki ( ime, prezime, kategorija, datum rođenja i za koje takmičenje nastupa ) najkasnije do 25.12. 2014 god. Na telefon 0649455675 ili na mail adresu : pauliny.jan@gmail.com takmičari koji se ne prijave mogu se takmičiti i prijaviti na dan takmičenja ali će platiti  kotizaciju uvećanu za 500 din za svaku disciplinu.

Takmičenje se održava za tinejdžere, juniore, seniore, veterane i za tinejdžerke, juniorke, seniorke, veteranke. Za prva tri mesta u kategoriji obezbeđene su medalje i diplome. Za relativno najbolje sportiste biće obezbeđeni pehari i pehari za najbolje ekipe.

Ostavite vaš komentar