Izveštaji sa powerlifting okupljanja, rezultati takmičenja, HC treninzi sa istaknutim powerlifter-ima.

20. Gala kup u Powerlifting-u

0

Mesto takmičenja: Niš, Osnovna škola Miroslav Antić, velika hala;
Datum: 13. decembar 2014. godine,
Merenje takmičara: 8,00 – 10,00h
Početak takmičenja: 11,00h
Kotizacija: 10 evra u dinarskoj protivvrednosti za jedan nastup a za drugi nastup još 5 evra u dinarskoj protivvrednosti.
Tehnički organizator: DRS “Palilula“ Niš, Ujedinjeni srpski pauerlifting savez i Srpski pauerlifting savez po IPF pravilima.

Takmičenje će se održati po IPF pravilima u powerlifting-u RAW – classic bez bandažera I EQ gde se mogu koristiti samo bandažeri za kolena ili ostala celokupna jednoslojna oprema u zavisnosti ko je poseduje. Posebno će se rangirati takmičari koji učestvuju bez opreme od takmičara koji učestvuju sa opremom u sledećim kategorijama:

Žene -47, -52, -57, -63, -72, -84, 84+
Muškarci -59, -66, -74, -83, -93, -105, -120, 120+ kg
Godine starosti:
Subjuniori 14- 18; juniori 19-23; seniori 24-39
Veterani 40-49, 50-59, 60-59, 70+

NA TAKMIČENjU ĆE SE KORISTITI, PROFESIONALNA KLUPA I BAŽDARENI TEGOVI.

U zavisnosti od broja prijavljenih takmičara biće raspoređene i starosne kategorije. Dizački triko je obavezan na takmičenju.

OVO JE OTVORENI MEĐUNARODNI KUP I NA TAKMIČENjU MOGU UČESTVOVATI STRANI TAKMIČARI A NjIHOVI REZULTATI ZAJEDNO ĆE SE RAČUNATI I BODOVATI SA TAKMIČARIMA IZ SRBIJE

Za sve takmičare obezbeđene su diplome za učešće, dok su za prva tri mesta po kategorijama obezbeđene medalje, a pehari za najbolji relativni total, relativni čučanj, benč pres i mrtvo dizanje a moguće su i specijalne nagrade. Svi takmičari sa sobom treba da imaju dve slike i izvod iz matične knjige rođenih (rodni list) koje će priložiti na merenju radi dobijanja takmičarske knjižice osim onih koji su već to uradili na prethodnim prvenstvima i overeni lekarski pregled ne stariji od šest meseci (važi samo za takmičare sa srpskim državljanstvom ovo ne važi za takmičare iz okruženja oni mogu nastupiti bez takmičarskih knjižica).

Takmičari će svojim potpisom overiti učešće na sopstveni rizik, dok su sva maloletna lica dužna da sa sobom ponesu saglasnost roditelja ili staraoca.

Za sve dodatne informacije vezane za rezervaciju smeštaja i prijavu takmičara možete se obratiti savezu ili pogledati na zvaničnom sajtu saveza www.u-spf.com.

Ostavite vaš komentar