Izveštaji sa powerlifting okupljanja, rezultati takmičenja, HC treninzi sa istaknutim powerlifter-ima.

Powerlifting takmičenja u regionu

0

U narednom periodu održaće se nekoliko interesantnih Open takmičenja u našem okruženju.

BiH

Powerlifting & Bench press Team Bosne i Hercegovine organizuje Drugo otvoreno prvenstvo BiH u Powerlifting-u i Bench press-u Raw koje će se održati 22.02.2015 u Sarajevu, ovde se možete prijaviti za ovo takmičenje. Isto tako tu možete dobiti i sve dodatne informacije u vezi ovog takmičenja.

Crna Gora

Powerlifting Savez Crne Gore 07.03.2015 godine organizuje Otvoreno prvenstvo Crne Gore u Powerlifting-u i Bench press-u po GPC pravilima. Takmičenje će se održati u Mojkovcu.

PSSCG takođe organizuje Otvoreno prvenstvo Crne Gore u Bench press-u Raw&Eq po GPC pravilima koje će se održati u Bijelom Polju 25. aprila 2015. godine.

25. maja 2015 godine PSSCG organizuje Otvoreni kup Crne Gore u Powerlifting-u Raw&Eq po WUAP pravilima. Ovo takmičenje se održava u Tivtu. Sve informacije u vezi takmičenju u Crnoj Gori možete dobiti ovde.

Hrvatska

Powerlifting klub “Adamas” u saradnji sa Hrvatskim Powerlifting savezom organizuje Powerlifting & bench press takmičenje po IPF pravilima  classic (raw) koje će se održati 25. i 26. aprila u Vukovaru. Informacije za ovo takmičenje možete dobiti putem mejl adrese klub@powerlifting-adamas.hr kao i na sajtu http://powerlifting-adamas.hr/

 

Ostavite vaš komentar