Izveštaji sa powerlifting okupljanja, rezultati takmičenja, HC treninzi sa istaknutim powerlifter-ima.

GPC TAKMIČENJA U SRBIJI OBUSTAVLJENA DO DALJEG

0

U SKLADU SA ODREDBAMA ZAKONA O SPORTU REPUBLIKE SRBIJE, UJEDINJENI SRPSKI PAUERLIFTING SAVEZ NEĆE UČESTVOVATI U ORGANIZACIJI TAKMIČENJA PO GPC PRAVILIMA U REPUBLICI SRBIJI DO DALJEG!
ODLUKOM UPRAVNOG ODBORA USPS-A BIĆE POVUČEN TAKMIČARSKI KALENDAR ZA 2018. GODINU, KAKO SE LIFTERI I SPORTSKA UDRUŽENJA – ČLANOVI SAVEZA NE BI DOVODILI U SITUACIJU DA BUDU KAŽNJENI OD STRANE NADLEŽNIH ORGANA.

PRIJAVE ZA ODLAZAK NA EVROPSKA I SVETSKA PRVENSTVA BIĆE OMOGUĆENE PREKO SAJTA SAVEZA. VIŠE NEĆE POSTOJATI KVALIFIKACIJE ZA MEĐUNARODNA TAKMIČENJA PO GPC PRAVILIMA, TAKO DA ĆE SVI TAKMIČARI UKOLIKO TO ŽELE MOĆI DA IZAĐU NA SVA TAKMIČENJA PO GPC PRAVILIMA KOJA SE BUDU ORGANIZOVALA VAN SRBIJE.

UJEDINJENI SRPSKI PAUERLIFTING SAVEZ JEDINI JE NOSILAC LICENCE ZA GPC FEDERACIJU U SRBIJI. TAKMIČARI KOJI BUDU ZAINTERESOVANI ZA ODLAZAK NA EVROPSKA I SVETSKA PRVENSTVA PO GPC PRAVILIMA DUŽNI SU DA SE PRIJAVE I UPLATE KOTIZACIJU ZA ONE DISCIPLINE U KOJIMA BI UČESTVOVALI NA EVROPSKOM I SVETSKOM PRVENSTVU PREKO UJEDINJENOG SRPSKOG PAUERLIFTING SAVEZA.

TAKMIČARI KOJI SE NE BUDU BLAGOVREMENO PRIJAVILI I UPLATILI KOTIZACIJE UJEDINJENOM SRPSKOM PAUERLIFTING SAVEZU, NEĆE BITI PRIJAVLJENI ZA EVROPSKA I SVETSKA PRVENSTVA I NEĆE MOĆI DA UZMU UČEŠĆE NA ISTIM.

PRIJAVE I KOTIZACIJE POTREBNO JE DOSTAVITI U PREDVIĐENOM ROKU KOJI ĆE BITI ISTAKNUT NA SAJTU SAVEZA, KAKO BI TAKMIČARI MOGLI DA NASTUPE NA EVROPSKOM I SVETSKOM PRVENSTVU PO GPC PRAVILIMA. TAKMIČARE KOJI SE BUDU NA VREME PRIJAVILI SAVEZ ĆE PRIJAVITI NA EVROPSKA I SVETSKA PRVENSTVA PO GPC PRAVILIMA NAKON EVIDENTIRANJA UPLATE KOTIZACIJE NA RAČUN UJEDINJENOG SRPSKOG PAUERLIFTING SAVEZA.

UJEDINJENI SRPSKI PAUERLIFTING SAVEZ DUŽAN JE DA U SKLADU SA PRAVILIMA GPC FEDERACIJE SVE UPLATE KOTIZACIJA I PRIJAVE PROSLEDI I DOSTAVI GRUPNO ZA SVE PRIJAVLJENE TAKMIČARE ZA EVROPSKO ILI SVETSKO PRVENSTVO U ODREĐENOM ROKU PROPISANOM OD STRANE GPC FEDERACIJE!

www.u-spf.com

ZA VIŠE DETALJA OBRATITE SE NA SLEDEĆI KONTAKT TELEFON:

+381637487256

Ostavite vaš komentar